Är du i Klimakteriet - hur kan en Smart Cooling Mat hjälpa dig?

Klimakteriet är ett tillstånd som drabbar varje kvinna, för vissa startar det redan i 40 årsåldern men för de flesta i 50 årsåldern. Vissa kan påverkas värre än andra och får mer och starkare symtom. Studier visar att 30% av alla kvinnor får svåra besvär under klimakteriet såsom humörsvängningar, försämrat minne, ont i leder & muskler, värmeslag och vallningar, torra ögon för att bara nämna några. 

En Smart Cooling Mat från Active Aid Cooling är en kylmatta som hjälper dig att hålla nere temperaturen och får dig att känna dig svalare. Många av våra kunder menar att kylmattans egenskaper gör att du kan känna dig lugnare.                  När du upplever en värmvallning så använder du mattan för att kyla ner kroppen var du än befinner dig. Många av våra kunder har därför med sig mattan i vardagen t.ex på jobbet, i sängen, när de tittar på tv i soffan, under middagar eller när och var som helst.

Tack vare mattans enkla funktion och användning är den enkel att ta med sig i väskan och behöver inget tillbehör såsom vatten, elektricitet eller kyl för att kunna användas. Mattan kyler upp till  3 timmar och ''laddas'' om genom att vila från tryck under 45 minuter sen kan den användas om och om igen. 

Om du vill kyla ner en större yta kan mattorna enkelt sättas ihop med hjälp av karrborreband på ena långsidan och därmed kyla ner en större del av kroppen. 

Mått på 1, 2 eller 3 mattor och vad täcker det?  

Bruksanvisning 

Sängen

-I sängen läggs mattan under lakanet vid önskad plats för nedkylning, när mattan använts klart så tar du bort mattan och lägger den fritt för att den ska laddas upp på nytt och efter 45 minuter kan den användas igen. 

- I huvudkudden läggs mattan under örngottet och gör på samma sätt som ovan när du använt klart. 

Bilen/tåget/flyget 

- Lägg mattan bakom ryggen eller under