Om oss

Människan går igenom olika faser i livet, inom vissa faser förändras kroppen i olika uttryck. Från att vi är barn så utsätts även människan för olika risker med sjukdomar och ibland, likt de olika skeenden inom livet så förändras kroppens naturliga temperatur och vi blir varma. Värme, överhettning och svettningar är mångas mardröm och kan skapa ytterligare stressfaktorer vilket gör att det hela blir ännu värre.

Under många kvällar och nätter har grundarna bakom ActiveAidCooling lidit av känslan att på grund av värme har vår viktigaste stund till återhämtning, blivit störd av att man känner sig som ett element som alstrar värme. Vi har även vaknat upp mitt i natten och känt den typiska genomsvettiga känslan, vilken också är svår att bli av med.

Tidigare i livet har vi alltid hör att Klimakteriebesvär är svåra att bemästra, och har också hört historier om när våra släktingar och vänner har fått byta säng nattetid för att de helt enkelt har svettat ner sängen, så att det helt enkelt inte går att sova vidare.

Vem har inte gått en snabb promenad till ett möte eller en händelse och fått eftersvettningar?

Vem har inte varit solbränd på ryggen och fått kämpa igenom en natt, där det helt enkelt varit för varmt?

Vem uppskattar inte en sval och skön kudde?

Vi som har husdjur lider också med våra husdjur när sommarvärmen är som värst.

Lösningen för oss och våra nära och kära, var vi helt enkelt tvungna att skapa, The Smart Cooling Mat från ActiveAidCooling. Kylmattan som håller en behaglig och skön temperatur upp till 3 timmar, för att sedan behöva 45 minuter uppladdning, som dessutom sker naturligt och sedan fungera igen, igen, igen och igen.

Sedan vi startade ActiveAidCooling har vi även stött på folk med sjukdomen Hyperhidros, vilket också en nära vän lider av och efter att personen i fråga testade produkten blev vi övertygade att vi kunde underlätta livet för fler.

Vi säger aldrig att vi är en produkt som fungerar likt ett läkemedel eller som löser ett sjukdomstillstånd. Det vi däremot tror och vet är att vi kan underlätta livet för många människor som lider av att inte kunna leva ett normalt liv.

The Smart Cooling Mat kan användas från 1 års ålder och kan användas av båda djur och människor. Mattan uppskattas av båda unga och äldre människor, som ibland har svårare att anpassa sig till värme.

Hoppas att ni uppskattar våra produkter, likt många av våra tidigare kunder och nära vänner.